5 Aralık 2008 Cuma

Lider Olmaya Gidiyoruz

İzmir Süper Amatör Ligi B grubunda Cumartesi günü deplasmanda Şirinyerspor ile liderlik mücadelesine çıkacak olan Alaçatımız yaptığı son antremanla hazırlıklarını bitirip maç saatini beklemeye başladı. Oldukça neşeli geçen antremanda takımımız pas ve şut çalışmasının ardından yarı alanda çift kale maçla antremanı tamamladılar. Şirinyerspor maçına tam kadro hazırlanan takımımızda geçen haftaki Özyeşiltespor mücadelesinde kırmızı kart gören Enes dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Özyeşiltepespor karşılaşmasında hakem Kadir Sorguç tarafından saha dışına gönderilen teknik direktörümüz Dilek Öner ise yapılan incelemeler sonucu 1 maç ceza alarak maçı tribünden izleyecek.
Geçen yıl iki takım arasında yapılan karşılaşmalarda Alaçatımız evinde yaptığı maçı 3-0 kazanmış, deplasmandaki mücadelede ise iyi oyunumuza karşın son dakikalarda yediğimiz golle sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştık.

Öte yandan Cumartesi günü saat 13:00 de başlayacak karşılaşmanın hakem triosu da belli oldu. Maçı İzmir bölgesi klasman hakemlerinden M.Fatih Gökçe yönetecek. Yardımcılıklarını ise Baran Eraslan ve Mustafa Erdoğdu yapacak. Bir çok 2. ve 3. lig müsabakalarında orta hakemlik görevi yapan Gökçe, Turkcell Super Lig ve Bank Asya 1. Liginde de dördüncü hakem olarak görev aldı. En son 27 Kasım 2008 tarihinde Torbalı'da oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1 kazandığı Torbalıspor - Göztepe A.Ş arasında yapılan karşılaşmayı yöneten hakemimiz, özellikle sarı kartlarını kullanmakta oldukça cömert davranıyor. Bu yıl yönettiği karşılaşmalarda ortalama 6 sarı kart gösteren hakemimize karşı, takımımız oyuncularını kartlarda dikkatli olmaları konusunda uyarıyoruz. Takımımıza bu zorlu mücadelede sonsuz başarılar diler, Alaçatı'ya liderlikle dönmelerini ümit ederiz.

Cumartesi günü saat 13:00 de başlayacak karşılaşmaya taraftarlarımız için saat 11:15 de Anfi Tiyatro önünden otobüsler kalkacaktır.