17 Ocak 2009 Cumartesi

Rövanş Urla'nın


Alaçatıspor: 0
Urla Gençlik: 2
-----------------
Saha: Alaçatı
Hakemler: Baran Eraslan, Serkan Erbayındır, Erdem Kurtgöl
Alaçatıspor:
Zekeriya, Ahmet
( dk. 69 Tamer), Alper, Erman, Cenk, Fevzi, Seray, Tarkan (dk.29 Enes), Taylan, Onur, Eren (dk. 70 Tuncay)
Urla Gençlik:
Ümit, Hakan, Uğur, Gökhan Öz, Güner, Feyyaz (dk. 75 Egehan), Hamdi, Ervin, Bahadır, Elin Neşev ( dk 82. Gökhan Pehlivan), İbrahim ( dk.68 Onur)
Goller: Dk.75 Onur, Dk.81 Egehan
Sarı Kart: Cenk, Ahmet, Alper, Erman (Alaçatıspor), Ümit, Gökhan Öz, Güner, Ervin (Urla Gençlik)
Kırmızı Kart: Yok
-------------------
Takım içinde sorunlarla boğuşan Alaçatımız'a bir darbe de Urla Gençlik'ten geldi. Yıllardır şansımızın tutmadığı Urla Gençlik'e 2-0 yenilmekten kurtulamadık. Oyunun genelinde topa hakim olan taraf Alaçatıspor olurken, daha çok pozisyona girip golleri bulan taraf konuk ekip Urla Gençlik oldu.
- Dk.1 Sağ kanattan Hamdi Ervin'i gördü,Ervin'in yerden pasında Elin Neşev bekletmeden vurdu, top kalecimiz Zekeriya'da kaldı.
- Dk.3 Sol kanattan bindiren Alper'in ortasına Tarkan'ın vurduğu kafa auta çıktı.
- Dk.21 Ahmet'in defansın arkasına bıraktığı pasa kaleci Ümit Taylan'dan önce davranıp son anda ayaklarıyla topu uzaklaştırdı.
- Dk.35 İbrahim şık çalımlarla son çizgiye kadar indi, ortada müsait pozisyondaki Neşev'i gördü, Neşev'in şutunu kaleci Zekeriya harika bir refleksle ayaklarıyla kornere çeldi.
- Dk.35 Sol taraftan Alper'le kullandığımız köşe vuruşunda,ön direkte Eren'in kafası üstten auta çıktı.
- Dk.46 İkinci yarıya hızlı başlayan Urla Gençlik bu dakikada Ervin'le gole yaklaştı.Elin Neşev'in son çizgiden penaltıya çıkardığı topta Ervin müsait pozisyonda topu dışarı attı.
- Dk. 61 Topla beraber ceza sahasına doğru yönelen Feyyaz'ın şutu üstten auta çıktı.
- Dk.75 Sol kanattan Elin Neşev'in kullandığı köşe atışında Zekeriya boşa çıkınca arka direkte sonradan oyuna giren Onur'un kafası ağlarla buluştu. 0 -1
- Dk. 79 Sol kanattan Neşev'in ortasına arka direkte yine Onur kafayı vurdu, bu kez Alper topu son anda çizgiden çıkardı.
- Dk. 81 Yine Neşev'in sol kanattan kullandığı köşe atışında bu kez ön direkte Egehan'ın kafa vuruşu ağlarla buluşunca fark 2'ye çıktı. 0-2
  • Lisansının çıkarılmasında problem yaşadığı için oynayamayan Mert'in yakasını şansızlıklar bırakmadı. Mert bu kez de hasta olduğu için takımdaki yerini alamadı.
  • Maddi sıkıntı yaşayan takımımızda maçtan önce kulüp başkanımız,teknik direktörümüz Dilek Öner'le kısa bir görüşme yaptı. Gelen bilgiler arasında yönetimin oyunculara yine ödeme yapmayacağı duyumunu aldık.
  • Uzun yıllardır Urla Gençlik karşısında süregelen şansızlığımızı sezonun ilk haftasında deplasmanda 1-0 yenerek kırdığımızı düşünürken, bu kez de sahadan mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldık.
  • Cumartesi günü zaman zaman çok şiddetli yağan yağış sahanın zeminini oldukça bozmuştu. futbolcular bazen ayakta bile durmakta güçlük çektiler.
  • Bugün oynanan diğer karşılaşmada Altay evinde Tirespor'u 2-1 yenmeyi başardı.