18 Ocak 2009 Pazar

B Gençlerden Net Sonuç

Alaçatıspor B Genç: 3
Narlıdere Bld.Spor B Genç: 0
----------------------
Alaçatıspor B genç takımımız sahasında ağırladığı Narlıdere Bld.Spor B genç takımını güzel bir oyun sonunda 3-0 yenmeyi başardı. Her iki yarıda da üstün oynayan takımımız 28. dakikada Poyraz'ın pasında arka direkte bomboş pozisyondaki Yunus'un golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını devam ettiren takımımızda 36. dakikada Poyraz bu kez Anıl'ı topla buluşturdu. Bu oyuncunun vuruşuyla fark ikiye çıktı. İkinci yarıya da gol için çıkan takımımız 65. dakikada Poyraz'ın düşürülmesiyle serbest vuruş kazandı.
Maçın yıldızı Poyraz'ın barajın üstünden gönderdiği top iki direğin birleştiği 90 diye tabir edilen bölgeden ağlarla buluştu.

Maçın uzatma dakikalarında Alaçatılı taraftarlarla Narlıdere Bld.Spor teknik direktörü arasında sözlü tartışma çıksa da, bu güzel karşılaşmada takımımız sahadan 3-0 galip ayrıldı. Alaçatı'ya galibiyeti getiren Poyraz oyundan alınırken formasını çıkarması neticesinde ikinci sarı karttan kırmızı kart görünce bir sonraki hafta oynanacak Güzelbahçe Bld.Spor karşılamasında cezalı duruma düştü.
Öte yandan dün oynanan karşılaşmada Alaçatıspor U-14 takımımız Doğanbeyspor U-14 takımını deplasmanda 8-2 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.