28 Kasım 2008 Cuma

Maç Saatini Bekliyoruz

Takımımız pazar günü sahamızda karşılaşağımız Özyeşiltepespor maçının hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Antremandan önce teknik direktörümüz Dilek Öner, yardımcıları Erman Tügezim ve İlker Özcan'la beraber oyuncularımızla ufak bir toplantı yaparak maçın önemini vurguladı. Kondisyon depolayan takımımız, şut çalışmasıyla antremanı bitirdi.
- Antramanın bir bölümünde 88/4 tertip gidecek askerlerimiz futbolcularımızı ziyaret ederek moral verdiler.
- Sakatlıkları tamamen geçen Tuncay ve Ercan antremanı takımla birlikte tamamladılar.
- Hafif sakatlığı bulunan Ozan düz koşu yapmakla yetindi.
- Şut çalışmasında aralarında iddalaşan Fevzi ve Cenk'in yarışmasını Cenk 3-1 kazandı.

Öte yandan pazar günü oynanacak karşılaşmanın hakem triosu da açıklandı. Kadir Sorguç, Nazife Öztürk ve Efe Can üçlüsü bu önemli karşılaşmada görev alacaklar. İzmir klasman hakemlerinden olan Sorguç, en son bu hafta arası çarşamba günü Tff. 2. lig 4.grupta oynanan ve deplasman takımının 1-3 kazandığı Çankırı Bld.Spor - Karadeniz Trabzonspor karşılaşmasını yönetti. Bir çok 2. ve 3. lig karşılaşmasında orta hakem olarak görev alan Sorguç, Bank Asya liginde ise bazı maçlarda dördüncü hakemlik yaptı. Özellikle ev sahibi takımlara kart kullanımında daha cömert olan hakemimize karşı kart konusunda çok daha dikkatli olmalıyız.
Pazar günü saat 13:00 de başlayacak olan bu zorlu mücadelede takımımıza başarılar diler, tüm Alaçatı halkının takımımıza destek göstermesini temenni ederiz.