30 Kasım 2008 Pazar

Hem Özyeşiltepe'yi Hem De Kadir'i Yendik

Alaçatıspor: 3
Özyeşiltepespor: 1
---------------------
Alaçatıspor:

Zekeriya, Ahmet, Tamer (dk.83 Kuzey), Erman(dk.65 Alper), Cenk, Fevzi, Enes, Tarkan, Taylan (dk.65 Seray), Onur, Eren
Özyeşiltepespor:
Onur, İdris, Erhan, Fatih, Görkem, Ali (dk.75 Ersin), Volkan (dk.58 Yunus), Aydemir, Osman, Tevfik, Mustafa
Goller: Dk. 41 ve 85 Eren, Dk.90+5 Seray (Alaçatıspor), Dk.63 Fatih (Özyeşiltepespor)
Sarı Kart: Onur, Tamer, Erman, Cenk (Alaçatıspor), Aydemir, Mustafa, Onur (Özyeşiltepespor)
Kırmızı Kart: Enes (Alaçatıspor)
--------------------------------
Alaçatıspor'umuz rakip Özyeşiltepespor'un her türlü çirkefliği yaptığı, hakem Kadir Sorguç'un çığrından çıkardığı maçta sahadan Eren (2) ve Seray'ın golleriyle 3-1 galip ayrıldı.
-Dk.14 sağ kanattan Ahmet'in yerden ortasında Özyeşiltepespor defansı topu sektirdi. Topu önünde bulan Taylan'ın şutu kalecinin bakışları arasında yan direğe çarpıp oyun olanına döndü.
-Dk.22 Onur'un pasında ceza yayında Eren topla buluştu.Sağ ayağıyla şutunda top kaleci Onur'da kaldı.
-Dk.36 Ceza sahasının bir karış dışında Cenk'in rakibi Osman'a taban göstermesi sonucu kazanılan endirek serbest vuruşta Tevfik'in şutu barajda Ahmet'ten dönüp oyun alanında kaldı.
-Dk.41 Sol kanatta topla buluşan Onur rakibini geçmek isterken faulle durduruldu. Aynı oyuncunun kullandığı serbest vuruşta ön direkte kafayı vuran Eren takımımızı öne geçirdi.1-0
-Dk.46 Defansımızda Ahmet Özyeşiltepespor defansının arkasına sarkan Taylan'ı çok iyi gördü. Taylan'ın kaleciyle karşı karşıya vuruşunda top Onur'dan sekip yavaşlayınca Özyeşiltepespor defansı topu kornere attı.
-Dk.47 Ahmet'le kullandığımız köşe vuruşunu kaleci Onur uzaklaştıramadı.Eren topun gelişine sert vurdu ancak az farkla üstten auta çıktı.
-Dk.63 Sol kanattan gelişen Özyeşiltepespor atağında Yunus'un arka direğe ortasında müsait pozisyonda ki Fatih beraberliği getiren vuruşu yaptı.1-1
-Dk.80 Çalımlarla rakip ceza sahası içine giren Onur'un harika şutunu adaşı kaleci Onur aynı güzellikte kornere çeldi.
-Dk.85 Defansımızdan Cenk ileri uçtaki Seray'ı çok iyi gördü.3 rakibinden çok şık hareketlerle sıyrılan Seray müsait durumdaki Eren'i gördü.Eren'e sadece topu ağlara göndermek kaldı.2-1
-Dk.90+3 10 kişi mücadele eden takımımızı defansta hata yapmaya zorlayan Özyeşiltepe takımı kendi defansında açıklar vermeye başladı. Onur'un arapasında Sol çarprazda kaleciyle karşı karşıya kalan maçın yıldızı Eren'in şutu yan direği yalayıp auta çıktı.
-Dk.90+5 Hakemin son düdüğü çalması beklenirken yine ani bir kontratakta Onur'un ara pasında Seray kaleciyle karşıkarşıya pozisyonda çok şık vurdu.3-1
  • Bu yıl tribünlerden beklenen desteği alamayan Alaçatıspor'umuz bu maçta da aynı eksikliği hissetti.
  • Hafta içi oynanan hazırlık karşılaşmasında ağları 2 kez havalandıran Eren, bu maçta da aynı tarifeyi uygulayarak maçın yıldızı oldu.
  • Şampiyonluk için yarışan diğer rakiplerimizin puan kaybetmesiyle puan tablosunda 2. sıraya oturduk.
  • Geçen yılın ilk yarısında karşılaştığımız Göztepe maçında hakem Kadir Sorguç'un verdiği 4 dakikalık uzatma süresi bittikten sonra 90+5 te gol yiyerek 2-2 bitirmiştik. Bu yıl yine bir Kadir Sorguç müsabakasında 3 dakikalık uzatmanın ardından 90+5 te golü bulan biz olduk.
  • 1. Kaptanımız Kuzey bu yıl ilk defa oyuna girerken,kalecimiz Ercan da sakatlıktan sonra ilk defa 18 kişilik kadroya alındı.
  • Hakem Kadir Sorguç maçın 70. dakikasında yapılan itirazları bahane ederek hocamız Dilek Öner'i tribünlere yolladı.
  • Maç içinde ellerinden gelen her türlü pisliği yapan Özyeşiltepespor'lu futbolcular,aldıkları malubiyeti hazmedemeyerek maç sonunda oyuncularımıza saldırdı. Kısa süreli yaşanan tartışmayı güvenlik güçleri ve yöneticiler araya girerek sonlandırdılar.