6 Aralık 2008 Cumartesi

Bayram Zehir Oldu

Şirinyerspor: 4
Alaçatıspor: 0
------------------
Stad: Şirinyer Bld.Tesisleri
Hakemler: M.Fatih Gökçe, Baran Eraslan, Mustafa Erdoğdu
Şirinyerspor:
Murat, Cengiz, Ali, Veysel, Yenal, İbrahim, Aytaç, Turgay, Alper (Dk.46 Uğur), Ahmet (Dk.81 Okan), Engin
Alaçatıspor:
Zekeriya, Ahmet, Tamer (Dk.57 Alper), Erman, Cenk, Fevzi, Seray, Tarkan (Dk.68 Kuzey), Taylan (Dk.46 Birkan), Onur, Eren
Goller: dk.45+1 Ahmet (pen), dk.55 Engin, dk.59-90 Uğur
Sarı Kart: Tarkan (Alaçatıspor)
Kırmızı Kart: Seray (Alaçatıspor)
------------------------
Cuma günü bayram için alacakları bankaya yatmayarak morali bozulan oyuncularımız, Şirinyer'de ahırdan bozma,leş gibi soyunma odalarında üzerlerini değiştirdikten sonra,ağaçlar içinde Şirinyer Bld.Tesisleri'nin bahçesinde ısınma hareketlerini yapmaya çalışarak çıktıkları maçta özellikle ilk yarı da sahanın mutlak hakimi olmasına rağmen 4-0 yenilerek ilk mağlubiyetlerini aldılar.
-Dk.4 Ceza sahasının 1 metre dışından Eren'e yapılan faulde Onur'un kullandığı serbest vuruş direği sıyırarak auta çıktı.
-Dk.7 Şirinyerspor atağında sol kanatta Fevzi Rakibini faul ile durdurdu. Turgay'ın kale içine doldurduğu topta müsait pozisyondaki Ali'nin kafası üstten auta çıktı.
-Dk.38 Cengiz sol çizigiden sıfıra indi,ortaya çevirdiği topa Engin gelişine vurdu,top auta çıktı.
-Dk.40 Sağ kanattan Ahmet'in kullandığı korneri Şirinyerspor defansı uzaklaştıramadı ceza sahası ön çizgisinden Eren bekletmeden gelişine vurdu.Top az farkla üstten auta çıktı.
-Dk.45+1 Sağ kanattan Turgay ceza sahasına ortaladı, Cenk'in Engine müdahalesinde hakem penaltı noktasını gösterdi. Ahmet'in vuruşunda Zekeriya ve top ayrı köşelere gitti.1-0
-Dk.55 Aytaç çalımlarla ceza sahasından sıfıra indi. Cenk'in uzaklaştıramadığı top penaltı noktasında Engin'in önünde kaldı.Bu oyuncunun şutunda fark 2'ye çıktı.2-0
-Dk.58 Seray'ın arapasında Ahmet kaleciyle karşı karşıya kaldı,şutunda kaleci Murat başarılıydı ve topu kornere çeldi.
-Dk.59 Gol için daha çok bastırdığımız bu dakikalarda Şirinyerspor defansı ataklarımızı savuşturmaya çalışırken, topu bi anda önünde bulan Uğur Alper'den sıyrılıp vurduğu plaseyle Zekeriya'yı avladı.3-0
-Dk.62 Eren Seray'ı çok iyi gördü.Topla sol çarprazdan ceza sahasına sokulan Seray'ın şutu direğin bi karış yanından auta çıktı.
-Dk.73 Sağ kanattan Ahmet'in kullandığı köşe atışında Fevzi'nin kafa vuruşu auta çıktı.
-Dk.90 Şirinyerspor'un ani yakaladığı kontratakta Okan'ın arapasında bir kez daha kalecimizle karşı karşıya kalan Uğur'un plasesi ağlarla buluştu.4-0

Geçtiğimiz hafta oynanan Özyeşiltepespor karşılaşmasındaki itirazlarından dolayı 1 maç ceza alan teknik direktörümüz Dilek Öner'in yerine, takımımızın başında antrenörlerimizden Erman Tügezim vardı.

  • Karşılaşma için Alaçatı'dan gelen yaklaşık 75 kişilik taraftar grubumuz maçta takımımızı destekledi. Ancak maçın 80. dakikasında Şirinyerspor'lu taraftarlarla aralarında çıkan tartışmada güvenlik güçleri tribünleri boşaltmak zorunda kaldı.
  • Bu mağlubiyetle bu yıl ilk defa sahadan mağlup ayrılan takımımız oynadığı 6 maçta kalesinde gördüğü gol adedi kadar golü bu maçta görmek zorunda kaldı.
  • Sezon başı maaşlar konusunda verdikleri sözleri tutmayan yönetimimize maç başında ve sonunda futbolcularımızın serzenişleri vardı.
  • Bayram için 3 gün izin yapacak takımımız önümüzdeki hafta sahamızda karşılaşacağımız Seferihisar Bld.Spor maçının hazırlıklarına Çarşamba günü başlayacak.

Grubumuzda şu ana kadar oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:
Narlıdere Bld.Spor: 0 - Ödemiş Bld.Spor: 3
Urla Gençlik: 2 - Tirespor: 4
Seferihisar Bld.Spor: 2 - Altay: 0