20 Ocak 2014 Pazartesi

NASIL MI ŞAMPİYON OLDUK (2) ?

         Devre arası olarak verilen 3 haftalık aranın ardından 8.haftada aynı puana sahip Çeşme Bld.Spor ile evimizde karşılaşacaktık.İlk devrede alınan mağlubiyetin rövanşı ve liderlik için çok kritik bir karşılaşmaydı. 30 Kasımda oynanacak derbi için taraftarımız günler öncesinden hazırlanmaya başlamıştı.                                                                                                                                                                                                                        Takımımızda moraller iyi durumdaydı.90 dakika boyunca taraftar desteğini arkasına alan Alaçatımız, 2.yarıda Vedat,Bilal ve Halit'in attığı goller ile maçı 3-1 kazandı ve Çeşme ile puan farkını 3'e çıkarttı.

Maç sonunda yaşanan sevinç görülmeye değerdi.
Bu maç ile birlikte galibiyet serimizi 5 maça çıkarmış olduk.








-Ligin 9.haftasında Balçova Termal deplasmanında aradığı golleri maçın ilerleyen bölümlerinde bulan "Çatçat" , sahadan 3-0 lik skor ile galip ayrılırken galibiyet serisini 6 maça çıkarttı.

- 10.Haftada evimizde ağırladığımız Urla Gençlik'i, Murat Şahin'in attığı golle 1-0 mağlup ettik ve 24 puanlı Balçova'nın önünde 25 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam ettik.

-Ligin bitmesine 4 hafta kala konuk olduğumuz Yelkispor deplasmanından, Ahmet'in (2) ve  Halit'in golleriyle 3-2 galip ayrıldık. Galibiyet serimizi 8 maça çıkarırken, haftayı Balçova'nın 1 puan önünde lider bitirdik.

-12.Hafta karşılasmasında, evimizde ligin zayıf ekibi Balçova İdman Yurdu'nu konuk ettik. Atahan Solak (4), Vedat(2),Alpay,Görkem ve Halit'in golleriyle maçı farklı kazandık.

- Ligin bitimine 2 hafta kala Balçova'nın 1 puan önünde lider durumdaydık ve bu haftaki rakibimiz Balçovaspor'du.Bu maçı kazandığımız takdirde şampiyonluğumuzu ilan edecektik.

Maçta takımını yalnız bırakmayan 200 kadar taraftarımız 90 dakika boyunca susmadan destek verdi.



İlk yarısı 0-0 biten maçta aradığı golü Ahmet ile bulan Alaçatımız, uzatmalarda da Murat'ın attığı golle maçı 2-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.



-Son hafta ligin iddiasız takımı Menderes Birlik ile karşılaşan Alaçatımız, ilk yarısını 0-1 geride kapattığı maçı Vedat(2) ve Alpay'ın golleriyle 3-1 kazanarak ligi en yakın takipçisi Çeşme'nin 5 puan önünde şampiyon olarak tamamladı.
11 maçlık galibiyet sayısı yakalayan Alaçatı S.K, 14 maçta 52 gol atarken kalesinde sadece 9 gol gördü.

Takımımızda gol krallığını Halit kazanırken, ligde attığımız gollerin dağılımı bu şekilde oluştu ;
Halit ÇİMEN : 13 GOL
Murat ŞAHİN : 9 GOL
Alpay KICIROĞLU: 9 GOL
Vedat SABUNCU : 5 GOL
Atahan SOLAK : 4 GOL
Oğuzhan TAŞKIN : 3 GOL
Ahmet Sönmez : 3 GOL
Bilal KAYA : 2 GOL
Görkem ÇAPACI : 1 GOL
Kemal Akalp : 1 GOL
Mehmet : 1 GOL

- Haftaiçinde çekilecek kura sonucunda, Süper Amatör Lig'e yükselme maçlarında karşılaşacağımız rakip belli olacak.
-Ligde rekorları alt-üst ederek "Şampiyon" olan takımımızın başarısında emeği geçen başta yöneticilerimiz,futbolcularımız olmak üzere teknik ekibimize ve desteğini her zaman hissettiren muhteşem taraftarımıza teşekkürler.

Kuralar çekilsin.Alaçatı Taraftarı İzmir'e çıkarma yapacak.
ŞAMPİYON ALAÇAT..!