7 Kasım 2009 Cumartesi

Süper Alaçatı!


Alaçatıspor: 1
Urla Gençlik: 0
----------------
Saha: Alaçatı
Hakemler:
Özer Özden, Serkan Doğan, Levent Balcı
Alaçatıspor:
Halil, Faruk, Mehmet, Kuzey, Volkan, Mesut, Özkan, Tacettin, İlker (dk.60 Nazım), Samet, (dk. 72 Poyraz) Fettah
Urla Gençlik:
Cemal, Aydın, Ahmet, Tayfun, Volkan (dk.70 Sezer), Arda (dk.79 Samet), Caner (dk.57 Mustafa), Can, Hüseyin, Sefa, Hakan
Sarı Kart: İlker, Poyraz (Alaçatıspor), Aydın (Urla Gençlik)
Kırmızı Kart: Yok
Gol:
Dk.3 Tacettin
----------------
Bugün sahada öyle bir takım vardı ki, sanki geçen hafta 5 yiyen takım o değildi. Belki tek golle galip geldik ama dünyaları da kaçırdık. Her hattıyla hatasız oynayan Alaçatımız kalesinde doğru düzgün pozisyon bile vermeden ligdeki ilk 3 puanına merhaba dedi. Maça bir çok eksikle çıkan takımımız canla başla verdiği mücadele sonunda galibiyeti haketti.
Maçın henüz 3. dakikasında sol kanattan kullandığımız taç atışında topla buluşan Özkan arka direğe kesti, bomboş pozisyondaki
Tacettin kafayla ligdeki 3. golümüzü atmış oldu.1-0 20.dakikada yine Özkan bu sefer sağ kanattan ortaladı,defansın kafayla uzaklaştırmak istediği top Tacettin'in önünde kaldı. Bu oyuncumuzun sert şutu üstten auta çıktı. Urla Gençlik takımının yakaladığı en tehlikeli pozisyon 28'de geldi. Sefa'nın kullandığı frikik atışını kalecimiz Halil 90'dan kornere tokatladı. 36'da Caner'in arapasında defansın arkasına sarkmak isteyen Hakan Kuzey'in müdahelesiyle kötü vurdu. 40. dakikada defanstan Volkan uzun oynadı, Samet'in indirdiği topa Tacettin vurdu,kaleci Cemal direk dibinde topu kornere çeldi.
İkinci yarıda da topa hakim olan ve pozisyonlar bulan taraf Alaçatımız'dı.
47. dakikada Samet'in arapasıyla İlker kaleci Cemal'le karşı karşıya kaldı, plasesini Cemal çeldi,dönen topa Tacettin dokunamadı. Bu dakikadan sonra oyun tamamen ortasaha mücadelesi halinde geçti.Ancak maçın sonlarına doğru golleri kaçıran yine takımımız oldu.89'da Özkan-Poyraz paslaşmasında bir anda sağ çarprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Nazım'ın vuruşu auta çıktı.90+1'de Fettah'ın gönderdiği uzun pasta Urla'lı iki defans oyuncusu anlaşamayınca bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan günün başarılı ismi Özkan'ın plasesi direğe çarpıp auta çıktı. 90+3'te yine benzer bi pozisyonda Poyraz indirdi, yine Özkan Cemal'le karşı karşıya kaldı,ancak bu seferde topu kalecinin kucağına nişanladı..

Günün diğer karşılaşmalarında ise:
İl Özel İdarespor-Y.Gaziemir Gençlik: 0-3
Atillaspor-Ödemiş Bld.Spor:1-2
Narlıdere Bld.Spor-G.bahçe Bld.Spor:4-3