15 Mart 2009 Pazar

Yapacak Birşey Yok


Seferihisar Bld.Spor: 5
Alaçatıspor:1
---------------
Saha: Seferihisar Şehir
Hakemler: Serkan Akarca, Hakan Demir, Tamer Okuldaş
Seferihisar Bld.Spor:
Akın, Muhammed, M.Ali, Osman, Serkan Kerkütlü, Gürsel (Dk.68 Caner), Serkan Karaman, Mustafa, Ali Yavuz(Dk. 74 Hamdi), Bekir, Okan (Dk.60 Ali İhsan)
Alaçatıspor:
Zekeriya, Ahmet (Dk.62 Ozan), Alper (Dk.74 Hüseyin), Tamer, Cenk, Enes (Dk.56 Eren), Seray, Tarkan, Taylan, Onur, Mert
Goller: Dk.16 Serkan Karaman,Dk.26 Okan, Dk.52 Mustafa, Dk.59 Gürsel,Dk.70 Bekir(Seferihisar Bld.Spor), Dk.38 Zekeriya-pen (Alaçatıspor)
Sarı Kart: Akın, Osman (Seferihisar Bld.Spor)
Kırmızı Kart: Yok
-------------
Ligde herhangi bir iddaası kalmayan Alaçatımız bugün deplasmanda karşılaştığı şampiyonluğun en güçlü adayı Seferihisar Bld.Spor'a 5-1 gibi farklı bir skorla boyun eğdi. Geçtiğimiz hafta ligin bir başka güçlü takımı Şirinyerspor'u elinden kaçıran takımımız bu hafta ise rakibi karşısında fazla varlık gösteremeyerek adeta mağlubiyetin hazırlayıcısı oldu.
Oyunun daha ilk dakikalarından itibaren ev sahibi Seferihisar Bld.Spor oyunu kendi sahamıza yıkıp fizik gücü yüksek oyuncularıyla kalemizde tehlikeler yarattı. Henüz 3. dakikada sağ kanattan Mustafa Komur'un yerden sert ortasına ön direkte Bekir dokundu, Zekeriya'nın ayaklarıyla çeldiği topu defansımız kornere attı. İlk tehlikeli atağımızı 4. dakikada gerçekleştirdik. Onur'un pasında sol çarprazda Enes'in sert şutu uzak direği yalayıp auta çıktı. 16.dakikada sol kanattan Serkan Karaman'ın Bekir'le paslaşarak kullandığı köşe atışında Serkan'ın ortasında top hiç kimseye değmeden yerden sekip direk kaleye yönelince Seferihisar takımı 1-0 öne geçti. 26. dakikada ani Seferihisar kontratağında Bekir sol çarprazda Okan'ı gördü.Okan'ın orta şut karışımı vuruşu kaleci Zekeriya'nın bakışları arasında uzak köşede iki direğin birleştiği yerden ağlarla buluştu.2-0 Seferihisar Bld.Spor akınları gollerden sonra da devam etti.Kanatları çok iyi kullanan ev sahibi ekipte 32. dakikada sol kanattan Bekir ortaladı, Ali Yavuz'un kafasını kalecimiz çeldi, dönen topu Mustafa ağlarla buluşturdu ancak maçın yardımcı hakemi ofsayt bayrağını kaldırdı. İlk yarının sonlarına doğru Alaçatı takımı biraz daha toparlanmış gözüküyordu. 34. te Ahmet'in şutu kaleci Akın'da kaldı.38'de Onur'un defansın arkasına gönderdiği topta Ahmet Akın'dan sıyrıldı, topu boş kaleye göndereceği sırada Akın arkadan yaptığı müdahale ile Ahmet'i yerde bırakınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Akın'a da pozisyonun ardından sarı kart vermesi üzerine Alaçatılı oyuncuların kırmızı kart itirazlarına hakem "Ne yapayım,sarı kart verdim bi kere" demesi belki de maçın dönüm noktasıydı. Topun başına geçen kalecimiz Zekeriya Akın'ı avlayarak farkı bire indirdi.2-1
İkinci yarıda da sahanın mutlak hakimi Seferihisar Bld.Spor'du.52. dakikada defansın arkasına atılan topta Bekir'in plasesini Zekeriya çıkardı, geriden gelen Mustafa tamamladı.3-1. 59'da ortasahada kaptığı topla cezasahamıza yönelen Gürsel Ali Yavuz'la verkaçı sonrasında kalecimizle karşı karşıya kaldığı pozisyonda plasesini yapıp farkı 3'e çıkardı. 68'de Mustafa'nın yerden sert ortasına penaltıda Ali Yavuz vurdu, defansımızdan dönen topu bir kez daha Ali Yavuz tamamladı,Zekeriya topu kornere çeldi.70.dakikada yine sağ kanattan Mustafa'nın yerden pasına Bekir düzgün vurunca fark 4'e çıktı.5-1 Bu dakikadan sonra daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Seferihisar takımı 78'de Bekir'le, 90'da da Hamdi'yle yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince maç bu skorla bitti.
  • Bugün aldığı galibiyetle Seferihisar Bld.Spor takımı İzmir Süper Amatör Ligi B grubunda şampiyonluğu %90 oranında garantiledi.
  • Maç boyunca hiç bir varlık gösteremeyen takımımızda Cenk ve Alper dışında canını dişine takan oyuncumuz göze çarpmadı.
  • Geçen hafta oynanan karşılaşmada ayağına darbe alan futbolcularımızdan Erman kadroda bulunmazken, Fevzi'de yapılan son kontroller sonrasında oyuna dahil edilmedi.
  • Dün oynanan karşılaşmalarda B Genç takımımız Çeşme Bld.Spor deplasmanında 3-0, U-14 takımımız ise Narlıdere Bld.Spor deplasmanında 7-1 mağlup oldu.