17 Ekim 2008 Cuma

Başlıyoruz!

Ve beklenilen an geldi. İzmir Süper Amatör Lig’de 2008-2009 sezonu bu hafta başlıyor. 11’er takımlı iki grup halinde düzenlencek ligde ilk 3 sırayı alan takımlar İzmir şampiyonluğu için mücadele etmeye hak kazanacakken gruplarda son sırayı alacak takımlar bir alt lige düşecekler. Alaçatımız ilk hafta geçen yıl olduğu gibi yine Urla Gençlik deplasmanıyla lige merhaba diyecek. Hatırlanacağı gibi geçen yıl sezonun ilk yarısında karşılaştığımız rakibimizle deplasmanda 92. Dakikada yediğimiz golle 1-1 berabere kalmış, ikinci yarının açılış karşılaşmasında ise evimizde yine 1-0 öne geçtiğimiz maçta tartışmalı 2 ofsayt golüyle maçı 1-2 kaybetmiştik.
Bu yıl yapılan yeni trasnferlerle kadrosunu güçlendiren Alaçatıspor’da hedef lige 3 puan ile iyi bir başlangıç yapmak. Rakip Urla Gençlik ise tam bir kapalı kutu. Geçen yıl en yakın takipçisi Göztepe’nin 7 puan önünde şampiyon olan Urla Gençlik’in bu yıl da aynı başarıyı tekrarlabilecek olması tam bir muamma. Gelen haberlere göre geçen yıl ki şampiyon kadrosunu dağıtan takıma, pek fazla transfer yapılmamış. Ancak ne olursa olsun Urla Gençlik Urla Gençlik’tir. Hafife almamak lazım!
Alaçatımız ise maçtan önceki son idmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Maçtan hemen önce oyuncularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Dilek Öner maçın önemini oyuncularına aktardı. Daha sonra pas ve şut çalışması yapan takımımızda futbolcuların neşeli olması gözden kaçmadı. Dilek hoca ise oyuncularını sık sık uyardı.
Pazar günü saat 13.00’te Urla 5 Eylül stadında başlayacak olan karşılaşmayı Fifa kokartlı yardımcı hakemlerimizden B.Tuncay Akkın yönetecek. Takımımızda sakatlığı süren Tuncay, lisansı yetişmeyen Emre ile geçen sezonun son maçında gördüğü kırmızı kart yüzünden ceza alan Cenk dışında herhangi bir eksik bulunmuyor. Alaçatıspor’umuza bu zorlu mücadelede başarılar dileriz.
Maça gitmek isteyen taraftarlarımız için Pazar günü saat 11.45’te Belediye önünden otobüsler hareket edecektir.