5 Ekim 2008 Pazar

Hazırız!


Geçen hafta yoğun yağmur sebebiyle Foçaspor'la yapacağımız hazırlık karşılaşması ertelenen takımımız 2.hazırlık maçını bugün deplasmanda Manisa Bld.Spor önünde gerçekleştirdi.



ZEKERİYA
SAMET (dk 46 AHMET)
CENK (dk46 TAMER)
ERMAN(dk 62 KUZEY)
ALPER(dk 29 HÜSEYİN)
MERT
ONUR(dk 70 BİRKAN)
FEVZİ
SERAY (dk 50 TARKAN)
TAYLAN (dk 65 EREN)
TUNCAY( dk 75 ÇAĞATAY)

Maça oldukça tutuk başlayan takımımız 13 ve 23. dakikalarda kalesinde gördüğü iki gole engel olamadı.Daha sonra maçta dengeyi kuran takımımız 28.dakikada Erman'ın golüyle farkı bire indirdi.Bu golden sonra sahada hakimiyetini iyice hissettiren takımımız ilk önce Taylan ile %100 bir pozisyondan yaralanamamasına rağmen 35. dakikada Seray ile 2-2 beraberliği yakaladı. İlk 45 dakika sonucunda takımlar 2-2 lik skorla soyunma odalarının yolunu tuttular. İkinci yarıda da sahanın mutlak hakimi bir Alaçatıspor vardı. Manisa Bld.Spor kalesine yüklenirken ani gelişen Manisa Bld.Spor atağında kalemizde golü gördüğümüzde dakikalar 58'i gösteriyordu.3-2. Ama bu gol takımımızı daha da hırslandırmıştı.Yediğimiz golün hemen ardından ilk önce 60. dakikada Tarkan'la beraberliği yakaladık ardından 65.dakikada Tuncay'la 3-4 öne geçtik. Mert ile yakaladığımız boş pozisyonu değerlendiremeyen takımımız da Tarkan'ın da 1 topu direkten döndü.Maçın bu sonuçla biteceği beklenirken 90. dakikada sahneye çıkan Mert kaçırdığı pozisyonu affettirircesine ağları havalandırarak maçın sonucunu belirledi:

Manisa Bld.Spor: 3
Alaçatıspor: 5

Alaçatımız özellikle attığı ilk golden sonra sahanın mutlak hakimiydi.Gol yollarındaki pozisyon zenginliği iki hafta sonra başlayacak süper lig için umut verdi.