9 Ekim 2008 Perşembe

3 te 3

Alaçatımız 3. hazırlık maçında deplasmanda karşılaştığı Balçova Bld.Spor takımını 2-3 yenerek 3. hazırlık karşılaşmasında 3. galibiyetini aldı.
Oğulcan
Ahmet
Cenk
Kuzey
Hüseyin (Erman)
Fevzi
Seray
Mert
Onur
Taylan
Eren (Tarkan)
Maçın hemen başında oyunu rakip sahaya yıktık.Etkili ataklarımızda topu bir türlü ağlarla buluşturamadık.İlk önce Eren bomboş pozisyonda 6 pastan topu dışarı attı,ardından ceza sahası dışından Seray'ın vuruşu direkte patladı.Kontraatak futbol oynayan rakibimiz Balçova Bld.Spor golü ilk bulan taraf oldu.11. dakikada gelişene Balçova atağında savunnmanın ofsayt diye durduğu bi pozisyonda Balçovalı oyuncu kalecimiz Oğulcan'ı geçip topu ağlara bıraktı.1-0.
Yediğimiz golden sonra baskımızı yine kurduk.İlk önce Ahmet'le kaleyi yokladık daha sonra 18. dakikada sol çarprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Taylan'ın vuruşunda beraberliği yakaladık.1-1.
Beraberlikten sonra Balçovaspor kalemizde görünse de Oğulcan kalesinde başarılıydı.29. dakikada ortasahada Seray'ın şık pasına Taylan aynı şıklıkta vurdu.1-2
Golün hemen ardından Balçova Bld.Spor atağında balçovalı oyuncu Cenk'in müdahelesiyle ceza sahası içinde yerde kaldı.Kazanılan penaltı gole çevrildiğinde dakikalar 32'yi gösteriyordu.2-2
41. dakikada Taylan'ın milimetrik pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Tarkan Alaçatıspor'u tekrar öne geçiren golü attı.2-3
Maçın ikinci yarısında da sahada iyi bir Alaçatıspor vardı.Seray,Erman ve özellikle Tarkan'la sayısız gol pozisyonundan yararlanamayan takımımız 90 dakika sonunda sahadan 2-3 galip ayrılan takımdı.
  • Zayıf rakibimiz karşısında sayısız gol pozisyonuna girip 3 gol bularak hücum hattımızın ne kadar güçlü olduğunu göstersekte, son 2 hazırlık maçında kalemizde 5 gol görmemiz savunma anlamında zorlandığımızı gösteriyordu.
  • Takımımız son hazırlık maçını pazar günü A grubunun şampiyonluk adaylarından Ulucakspor ile deplasmanda yapacak.
  • Hücum hattımızı daha da güçlendirmek için İzmirspor'un etkili santraforu Tuncay Duman'ı da Alaçatısporlu yaptık.