14 Şubat 2019 Perşembe

ALAÇATISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ NEDIM AKGÜL:” AMACIM, ALAÇATISPOR’A GÜNLÜK BAŞARILAR DEĞIL UZUN VADELİ SISTEM GETİRMEKTİR.”


"Sezon başından beri heyecan ve arzumuzu hiç bir zaman kaybetmeden Alaçatıspor’a neler verebilirim diye gece gündüz yöneticilerim ve teknik ekibimle çalışarak, hak ederek zorlu maçlardan çıkıp ligdeki yerimizi koruduk.
Amacımız iyi futbol oynayan ve kazanmaya alışmış bir Alaçatıspor yaratmaktı ki bu konuda başarılı olduk. Deplasmanlardan puanlarla ve kazanarak dönmek herkesi mutlu etti.
Futbol anlayışımız pas yapan topu tutmaya ve oyun oynamaya çalışan bir takım olduğumuz için kendi sahamızda zeminin azizliği bizi bir çok maçta istemediğiniz ve düşünmediğimiz puan kayıpları yaşamamıza sebep oldu.
Taraftarlarımıza kazanmayı ve her maçtan puanla dönmeyi alıştırdık. Kendi sahamızda kaybettiğimizde çok üzüldük fakat önemli olan Alaçatıspor’un futbol anlayışı ve İzmir’de bir çok kişinin sevgi ve beğenisini kazanmaktı bu da bizi onurlandırdı.
Gecen hafta ilk defa kendi sahamızda kötü bir futbol oynadık ve mağlup olduk. Bunlar futbolda var. Hafta içinde Arda’nın sakatlığı ve idmanlarımızı çoğu kez sahamız yerine halı sahada yapabildik. Ancak bu hafta Çeşme’deki Dalyan sahasında antrenman yapabildik. Çesmespor’a,teknik ekibine ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Bizim belediye takımları gibi imkanlarımız yok ve kısıtlı imkanlar ile elimizden gelenin en iyisini yapmak için uğraşıyoruz. Başkanımız ekonomik krizin olduğu donemde elinden geleni yapmaktadır. Fakat bizler duygusal olarak kırılgan insanlarız. Nasıl bizlerden beklenti içine giriliyorsa bizler de takımına sahip çıkan Alaçatılıyım diyen herkesi bu takıma sahip çıkmaya bekliyoruz.
Böylesine zor bir dönemde herkesin kenetlenmesi gerekiyor çünkü sadece bizim inanmamız yetmiyor. Bize inananlarla omuz omuza olmamız ve herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bu iş zorlu, meşakatli bir iş, özveri istiyor. İyi çalışıp iyi beslenip iyi dinleneceksiniz. Bizim böyle imkanlarımız yok. Bunlar olması gerekenler fakat bahanemiz olamaz.
İnşallah kalan maçlarda istediğiniz sonuçları alıp hedeflediğimiz play-offlara kalmak istiyoruz. İkinci hedefimiz playofftaki maçlar olacak.Çünkü bu maçların havası daha farklı kim daha çok istiyorsa kim daha çok hakkediyorsa o kazanacak.
Amacım Alaçatıspor’da günlük başarılar değil alt yapıdan oyuncuları kazandırcağımız bir sistem oluşturmak, tesisleşme ve uzun vadeli planlama ama ilk öncelikli hedefimiz playofflara kalmaktır."
İNANANLAR KAYBETMEZ!