3 Ocak 2013 Perşembe

Canınız Sağolsun

Dün U-17 takımımız Foça Belediye karşısına Türkiye Şampiyonasına gitme parolasıyla çıkmıştı fakat umduğumuz olmadı.Takımımız bu sonuçla play-off finalinde elenerek şampiyonaya katılma hakkını kaybetti.

Foça Belediye Spor 5-0 Alaçatısporumuz

Maçı takip edenler arasında Kulüp Başkanımız,Yöneticiler ve futbolcularımızdan bazıları da vardı.
Maç öncesinde takım kaptanımız Ekin Tepekule kupamızı
teslim aldı.
Maça Yiğit,Atahan,Atakan,Hasan,Ahmet,Anıl,Yağız,Emin, Ejder, Ersin ve Ekin 11i ile başladık.
-Maça etkisiz başlayan takımımız ilk dakikalardan itibaren özellikle sol kanattan ciddi atakları karşıladı fakat dakika 11 de çizgiye inen Foçalı oyuncuyu Atahan'ı yere düşürdü ve hakem penaltı kararı verdi.Bu kadar basit penaltılar bir tek Alaçatı'ya çalınıyor! ve 1-0 mağlup duruma düştük. 
-Bu dakikadan sonra maç orta alan mücadelesine döndü.Takımımızın iyilerinden 10 numaramız Ersin iyi mücadele etti.

-Bir pozisyonda Ejder ceza sahası içinde düşürüldü ama hakemin kararı devamdı.Ardından gelişen pozisyonda topumuz direkten döndü ve uzaklaştırdılar.Teknik ekibimiz bu karara çok tepki gösterdi.
-Malesef 2.golü filelerimizde gördük.Yine sol kanattan geldiler ve rahat bir sekilde skoru 2-0 yaptılar ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.
- 2.yarıya iyi başlamamıza rağmen şanssız bir şekilde 3.golü yedik ve takımımızın direnci kırıldı. Bu dakikadan sonra Anıl ve Hasan'ın kırmızı kart yemesiyle 9 kişi kaldık.
-Maç 4-0 olmuştu ve hakem hala yanlı kararlar vermeye devam ediyordu.Maçın son dakikasında kalecimiz Yiğit Foçalı oyuncuyu yere düşürdü ve penaltıyı gole çevirdiler. 5-0 oldu.Hakem maçı bitirdi.Penaltı atışı sırasında Yiğit hakemi protesto etti ve penaltıya herhangi bir müdahalede bulunmadı.
-Hakemler her zaman olduğu gibi bugün de Alaçatı'nın hakkını yemeyi başardılar. Bizimle alıp veremedikleri nedir ? Her kategoride karşımıza çıkıyorlar.

Maçtan Notlar :
U-17 Alaçatı gerçekten iyi mücadele etti fakat idmansızlık ve kondisyon eksikliği bu maçta ortaya çıktı. 
Sol açıkta çok fazla pozısyonu boşa harcadık.
Ersin dışında takımı sırtlayan bir başka oyuncumuz yoktu. Emin,Ekin ve Ejder'in daha etkili olmasını beklerdik.
U-17 ve geçen seneki U-16 olan futbolcularımız yine play-off'a kalma başarısı gösterdiler. Lütfen onlara sahip çıkalım.Onlar Alaçatıspor'un geleceği...
Tüm emekleriniz için sonsuz teşekkürler