12 Ocak 2013 Cumartesi

BIKTIK YETER ARTIK !


Yeter artık Alaçatı düşmanlarından bıktık.Her sene aynı şeyi yaşıyoruz.Ne bizim çıkmamıza ne de ligde kalmamıza tahammül edebiliyorlar.
Bugün olanlar bardağı taşıran son damlaydı.
Alaçatı ve Alaçatıspor ile alıp veremedikleri ne olabilir ? Bu haksızlıklar yaşandıktan sonra Alaçatı taraftarı neden olay çıkarttı,neden küfür etti deniliyor.Bugüne özgü değil yıllardır yaşanan şeylerden bahsediyoruz.
Yıllardır emeğimizi çalan sizler değil miydiniz ?
Yakın tarihten bir örnek;Geçen sene son maçı satanlar bizi düşürmek isteyenler amaçlarına ulaştı.Play-out oynadık malesef ligden düştük.Her sene hakem hatalarından çalınan puanlarımız, haketmediğimiz kırmızı kartlar,bugün yaşananlar ve sayamadığımız bir sürü haksızlıklar.

Ligde 2 maç kalmış Urla'nın iddiası yok fakat şampiyon olacakmışçasına oynadılar.Maçta 2-1 öne geçtiğimizde Urlalı oyuncular çıldırmış şekilde saldırıyorlardı.Maçı kazanmaları için bu hırsa neden olan nedir ?
Hakeme ne demeli ! Sağolsunlar her maç 2 kırmızı kart ortalamasıyla oynuyoruz ve bugün de bizi boş geçmeyip 3 kırmızı kart gösterdiler.
Tüm uğraşlarına rağmen bizi yıkamadılar.
BUGÜN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK.FUTBOLCULARIMIZ,YÖNETİCİLERİMİZ VE CEFAKAR TARAFTARIMIZIN CANI SAĞOLSUN.ÇIKABİLMEMİZ İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTILAR.
Diğer bir yandan Balçova-Seferihisar maçını takip ediyoruz.Hisar 2-1 önde fakat uzatma dakikalarında kendi kalelerine gol attılar. Sizce bu yaşananlar tesadüf olabilir mi ?

Bıktık teşvik priminden,bıktık ALAÇATI düşmanlığından,bıktık şerefsizlerden...
Haftaya her şey belli olacak ve playoff bileti %99.9 Balçovaspor'un olacaktır.Haftaya Yelki ile oynuyorlar ve Yelki'nin takımı dağılmış durumda.
Dağılmasa ne olacaktı ki ? Parası ile değil mi parayı verip playoff'a hak kazanırlardı.
HERKESE İNAT DİMDİK AYAKTA ALAÇAT !