30 Aralık 2012 Pazar

Bize Gülmek Haram !

Seferihisar 4-2 Alaçatımız

Alaçatısporumuz ligin 11.haftasında Seferihisar deplasmanında mağlubiyetten kaçamadı.
Maça geçen hafta yediğimiz 2 kırmızı kart ve 2 sakat oyuncumuz nedeniyle 4 eksikle gittik.Kadromuzda     U-17 takımımızda yer alan 3-4 futbolcumuzda bulunuyordu.
Mutlak puan almamız gereken bu maça hızlı başlayan Alaçatımız ilk 10 dakikada etkili olmaya çalıştı.Sağ kanattan kullandığımız topu kafa ile ağlara göndersek te hakem ofsayt nedeniyle golü iptal etti ve öne geçmemize engel oldu.Ardından Seferihisar'ın basit şekilde gelip attığı gol ile 1-0 geriye düştük.
Sağ kanattan içeriye girdiğimiz pozisyonda Arap'ın kafa ile ortaladığı topu almaya çalışan İlker yerde kaldı ve hakem penaltıyı verdi. Topun başına geçen Bilal Kaya durumu 1-1 yaptı.
Maçın ilk yarısının sonlarına doğru sol kanattan duran toptan ve sağ kanattan gelen ortayı kafa ile ağlarımıza gönderen Hisar durumu 3-1 yaptı ve ilk yarı sona erdi.
Maçın 2. yarısına hızlı başlayan takımımız Bilal'in yere düşürülmesi ile 2.penaltısını kazandı ve topun başındaki Bilal durumu 3-2 yaptı.
Tam umutlandık,beraberliği buluruz diye düşündüğümüz dakikalarda defansın topu uzaklaştıramaması sonucu 4.golü ağlarımızda gorduk.
Maçta başka net bir pozisyon olmayınca maç 4-2 Seferihisar üstünlüğüyle sonuçlandı.
Böylece son 3 maçımızın 3 ünü de kaybederek büyük ihtimalle play-off şansımızı bitirmiş olduk.


MAÇTAN NOTLAR
-Maça 3-4 Genç oyuncumuzla gelmemiz iyi bir hareketti ve hocamız 1996 doğumlu Ekin'i ilk 11 de başlattı.Fiziksel olarak zayıf olmasına ve tecrübesizliğine rağmen Ekin sağ kanatta çok çalıştı .Mücadelesini takdir ettik. 
-Bugun defansımızda bariz hatalarla oynadık ve 4 golün de defans hatalarından yedik.
-Maça Fettah yerine Ekin ile başlaması , İlker ve Fatih'i ortada oynatması hataydı.
-Maça Alaçatı'dan 20 kadar taraftar geldi ve takımımızı deplasmanda yalnız bırakmadılar.
-4 tane bedavadan gol taraftarımızı çıldırttı.
-Hakem ilk defa lehimize kararlar verdi ve bizi şaşırttı.Hakemlerin Alaçatıya karşı adil davranmadıklarına
çok kez şahit olmuştuk.
Bilal Kaya'nın attığı 2.golümüz
HER ZAMAN PEŞİNDEYİZ TAPARCASINA !