10 Aralık 2012 Pazartesi

ALAÇATISPOR'U YAĞMUR BİLE DURDURAMADI

Ligin 2.yarısı ilk maçında Alaçatısporumuz Balçova Termal Spor'u farklı mağlup etti.

Alaçatıspor 8-1 Balçova Termal Spor
Goller :  İlker (3) , Fatih (2) ,Halit (2) ve Kuzey

Maçın başlama vurşundan bitiş düdüğüne kadar mükemmel oynadık. İlk yarı 4-0 üstünlüğümüzle sonuçlandı.Maçın 2.yarısında ise yağmur şiddetini arttırmasına rağmen Çatçat'ın durmaya niyeti yoktu ve bu devrede de 4 gol  bularak maçtan 8-1 galip ayrıldık.
MAÇTAN NOTLAR
-Takımımızdaki arkadaşlık ve uyum sahadaki mücadeleye de yansıdı.
Özellikle ligin ilk 7 haftasında yaşadığımız gol sorunun bu maçta üstesinden gelindi.
-Forvetlerimiz İlker ve Fatih çok iyi mücadele ettiler ve 5 golümüz bu ikiliden geldi.Atılan 8 golün 3 ünün asistini yapan Fettah ise maçın görünmeyen kahramanlarındandı.Tacettin ise yaptığı 2 asist ile farklı galibiyette önemli rol oynadı.Ayrıca kaptanımız Kuzey'in 25-30 metreden attığı frikik golü görülmeye değerdi.
-İlker Albayrak için ayrı bir parantez açarsak kendisi uzun yıllar Alaçatıspor forması giydi ve bu maç ile birlikte eski günlerine döneceğinin sinyallerini verdi.Ceza sahası dışından attığı gol ve kornerden gelen topu vole ile ağlara gönderdiği gol jeneriklikti.

Takımın yükselen grafiği taraftarlarımızın ve yönetimizin yüzünü güldürüyor.Bu hafta oynayacağımız Çeşme derbisi öncesi bu galibiyet ile takımda moraller yükseldi.Biz taraftarlara düşen ise formanın hakkını veren ve bize bu sevinci yaşatan takımımızın yanında olmak.
BÖYLE OYNAYIN CANIMIZI VERELİM!