16 Eylül 2012 Pazar

Güzel Oyun Güzel Skor

Alaçatıspor 8 - 1 Buca Zafer Spor

Alaçatısporumuz hazırlık maçında Buca Zafer Spor ile karşılaştı. Bütün maç oyunun üstünlüğü takımımızdaydı.
-İlk Yarıda yarım düzine gol atan takımımızda Halit Çimen resmen sağ kanatta tek başına oynadı.Bir çok pozisyonda Buca Zafer defansına zor anlar yaşatan Halit ilk 6 golün 5 inin asistini yapan isimdi.
İlk yarıda gollerimizi İsmail(2),Hilmi,Serdar,Serkay ve 22 Numaralı yeni transferimiz kaydetti ve soyunma odasına 6-0 önde gittik.
Ayrıca ilk yarının son dakikalarında iki takım oyuncuları arasında sözlü tartışma yaşandı.Fakat olay kısa bir süre sonra yatıştırıldı.
- İkinci yarıya da hızlı başlayan takımımız Bilal'in golüyle 7-0 öne geçti.Golden yaklaşık 10 dakika sonra Buca Zafer durumu 7-1 yaptı.Golden 3 dakika sonra , Alaçatımızda kazanılan frikikte topun başına Bilal geçti. Yaklaşık 30 metreden muhteşem bir gol daha atarak durumu 8-1 e taşıdı ve maçın skorunu tayin etti.
Maçtaki İzlenimler:
Takımımız bu sene iyi işler yapacağının sinyallerini vermeye başladı ve Oyuncularımızın mücadelesi gelecek için umutlarımızı arttırdı.
Rakip takım Buca Zafer Spor da takımımız gibi 1.Amatör Kümede mücadele edecek.
Ligin başlamasına 20 gün kaldı ve Alaçatımız lige en iyi şekilde hazırlanmak için 6 Ekime kadar hazırlık maçlarına devam edecektir.Tabiki de ligin bütününde gelecek başarı bizim için en önemli şey fakat taraftarlarımız arasında konuşulan konu 2.Hafta oynayacağımız Çeşme derbisi...İlerki maçlarda Alaçatımızı daha çok izleme fırsatımız olacaktır.İnanıyoruz ki bu takım eksiklerini tamamladığında başarılı olmasına engel yok.