9 Eylül 2009 Çarşamba

2009 - 2010 Sezonu Hazırlıklarına Başlandı

Geçtiğimiz sezonu 34 puanla 5.sırada bitiren Alaçatıspor, 2009-2010 sezonu hazırlıklarına Alaçatı Stad'ında yaptığı antremanla start verdi. Geçtiğimiz yılın kadrosunu neredeyse tamamıyla bozan takımımızda sadece kaleci Ercan, kaptan Kuzey ve Samet bu yıl da takımımız için ter dökecek. Maddi sıkıntı içinde olan takımımızda altyapıdan gelen Poyraz,Mustafa gibi genç isimler formayı kapabilmek için savaşacak.
Geçtiğimiz yıllarda Alaçatıspor forması giyip de başka takımlara transfer olan Tacettin, Fettah gibi tecrubeli isimler ise takımımızı bu zor durumda yalnız bırakmayıp bu yıl tekrar takımımız adına mücadele edecekler.
Y.Gaziemir'den gelen Metin, Bergama Bld.Spor'dan gelen Mesut ve İl Özel İdare'den gelen Selçuk da şu anda takımımızla birlikte antremanlarda denenen ve büyük ihtimalle yeni sezonda takımımız formasını giyecek oyuncular olarak göze çarpıyorlar.
Yeni sezon öncesi Dilek Öner'den boşalan teknik direktörlük görevine getirilecek isim henüz belirsizliğini korurken takımımızı sezona alt yapı antrenörümüz Salih hoca ve Ömer Koç hazırlıyor.. Bugün yapılan antremanı Alaçatı taraftarının herzaman gönlünde ayrı bir yerde bulunan, bu yıl Güzelbahçe Bld.Spor takımına transfer olan Hakan Kara'da izledi.
Öte yandan takımımız ilk hazırlık maçını 13 Eylül Pazar günü saat 17:00 de İzmir 1. Amatör Lig 4. grup takımlarında T.E.K Spor ile Alaçatı Stadı'nda yapacak.