28 Şubat 2009 Cumartesi

Cehennemden Geldik, Cennete Gideceğiz


Özyeşiltepespor: 2
Alaçatıspor: 3
------------------
Saha: Gaziemir Altay Tesisleri
Hakemler: Ekram Kan, Koray Yıldızer, Cem Savaşan
Özyeşiltepespor:
Onur, İdris, Mustafa, Fatih, Ali, Aydemir, Ersin (dk.74 İbrahim), Emre, Osman (dk. 82 Yunus), Ahmet, Mustafa
Alaçatıspor:
Zekeriya, Kuzey (dk. 62 Tarkan), Alper, Erman, Cenk, Mert, Seray (dk. 70 Enes), Ahmet, Taylan (dk.77 Tamer), Onur, Eren
Gol: Dk.21-55 Osman (Özyeşiltepespor), Dk.84 Tarkan, Dk.88 Eren, Dk.90 Onur (Alaçatıspor)
Sarı Kart: Zekeriya (Alaçatıspor)
Kırmızı Kart: Dk.36 İdris (Özyeşiltepespor)
---------------------
Sezonun ilk yarısında oynanan maçın sonunda yaşanan olayları hazmedemeyen Özyeşiltepespor , geçen hafta gençlerle Altay karşısına çıkıp dağıttığı takımını bu hafta sadece bu maç için yeniden toplamasına rağmen sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı. Belki de sezon başından beri en kötü futbolunu oynayan Alaçatımız ise 80. dakikadan sonra toparlanıp 7 dakika içinde bulduğu 3 golle sahadan 3 puanı alarak gururlu bir şekilde çıktı.
Maça atak başlayan taraf ev sahibi konumundaki Özyeşiltepespor oldu. İlk dakikalarda ayağa pas bile yapamayan takımımız alan savunmasıyla rakibinin pozisyonn bulmasını engellemeye çalıştı.İlk tehlikeli atak ise Alaçatımızdan geldi.9. dakikada Eren'in defansın arkasına attığı pasta topla buluşan Taylan rakibi Fatih'ten sıyrılıp yaptığı plase vuruşunu kaleci Onur ayaklarıyla çeldi. Bu pozisyonun ardından sağ kanattan Ahmet'in taşıdığı iki topla tehlike yaratan Özyeşiltepespor takımı ilk pozisyonda Osman'la yararlanamazken, ikinci pozisyonda 21. dakikada yine Osman defansın arkasına sarkıp kaleci Zekeriya'yı avladı.1-0. Golün ardından orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Özyeşiltepespor'dan İdris 36. dakikada rakibine yaptığı sert müdahelenin ardından direk kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.
İkinci yarı da rakibinin bir kişi eksik kalmasından faydalanması gereken Alaçatıspor iken golü bulan yine ev sahibi takım oldu.
55. dakikada ceza sahası ön çizgisinde çalımlarla ilerleyen Emre'nin pasını Ersin defansın arkasına gönderdi, rakibi Alper'e rağmen düzgün vuran Osman takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. 2. golden sonra daha çok risk almaya başlayan Alaçatımız zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar da verdi. İlk önce 78 de Mert'in ortasına Seray'ın kafası, daha sonra 82 de Ahmet'in ortasında Cenk'in kafa vuruşu autla sonuçlandı. 84'te Alper'in sol kanattan kullandığı köşe atışını Erman indirdi, topu önünde bulan Tarkan'ın vuruşu ağlarla buluşunca fark 1'e indi.2-1 Golün hemen ardından rakip sahada baskıyı kuran Alaçatıspor beraberlik golüne Eren'le ulaştı. Tamer'in sol kanattan arka direğe ortasında topu kontrol edip köşeyi çok iyi gören Eren'in şutu ağlarla buluştuğunda dakika 88'di.2-2 Ama Alaçatı'nın durmaya niyeti yoktu,90. dakikada panik halindeki Özyeşiltepespor savunması ne yapacağını şaşırmışken Eren'in indirdiği topu defansın arkasına gönderen Tarkan'ın pasında Onur adaşıyla karşı karşıya kalıp topu ağlarla buluşturmakta zorlanmadı.2-3
  • Bu sonucun ardından takımımız bu yıl ilk defa iki maçı üstüste kazanma başarısını gösterdi.
  • Dilek hoca aldığı riskler ve yaptığı aklıcı değişikliklerle galibiyetin alınmasında büyük pay sahibi oldu.
  • Kırmızı kart cezası nediyle bu hafta oynayamayan Fevzi'nin boşluğunu Mert ve Onur'un kapatamadığı hissedildi.
  • U-14 takımımız bugün deplasmanda karşılaştığı Selçuk Efes U-14 takımına 4-1 yenildi.
  • Grubumuzda bugün oynanan diğer karşılaşmada Narlıdere Bld.Spor evinde Tirespor ile 1-1 berabere kaldı.