31 Ocak 2009 Cumartesi

Küçük Büyük Farketmez!


Alaçatıspor B Genç: 2
Çeşme Bld.Spor B Genç: 1
---------------------

Alaçatıspor derbi karşılaşmalarında Çeşme Bld.Spor'a olan üstünlüğünü bugün bir kez daha B gençlerle kanıtlamış oldu. Perşembe günü Alaçatıspor U-14 takımının kendi sahasında 2-1 ezdiği Çeşme Bld.Spor U-14 takımından sonra, bugün de Alaçatıspor B Genç takımı da aynı skorla Çeşme Bld.Spor B Genç takımını sahadan sildi.
Maça istekli başlayan taraf ev sahibi Alaçatımız'dı. Henüz 2. dakikada sağ taraftan son çizgiye inen Sercan'ın ortaya çevirdiği topa dokunan Anıl takımımızı 1-0 öne geçirdi. Golün ardından iki takımda oyunun kontrolünü ele almaya çalıştı. Çeşme Bld.Spor'un ataklarında kalecimiz Adnan kalesinde başarılı bir görüntü çizerken, yakalanan ani kontraataklarda bir çok pozisyonu Sercan, Anıl ve Poyraz gole dönüştüremeyince ilk yarı takımımızın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci yarıda da karşılıklı ataklar vardı.Maçın 68. dakikasında Çeşme Bld.Spor aradığı golü buldu. Sağ taraftan kullanılan köşe atışına son dokunan Ahmet olunca maça 1-1 lik denge geldi. Ancak golün şokunu üzerinden çabuk atan takımımız 2 dakika sonra tekrar öne geçti. Poyraz'ın şık ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sercan aynı güzellikte vurunca skor 2-1' e geldi. Golden sonra da rakip kalede tehlikeler yaratan takımımız ilk önce Sercan'la daha sonra Poyraz'la mutlak gollerden yaralanamayınca maç bu skorla bitti. Bu sonucun ardından puan tablosunda avereajla rakibinin üzerine çıkan Alaçatıspor B Genç takımımız, ligin ilk yarısını 2. sırada tamamladı.