25 Ocak 2009 Pazar

Güzel oyun, Güzel sonuç


Tirespor: 0
Alaçatıspor: 1
-----------------
Saha: Tire 4 Eylül
Hakemler: Ekrem Kan, Sercan Ertemçöz, İbrahim Bayram
Tirespor:
Armağan Gündoğdu, Mehmet Gülcü, Sadık, Yiğit, Caner, Semih (dk.89 Ali), Orçun(dk.65 Ramazan),Mehmet Özcanlı (dk.77 Kazım), Orhan, Serkan, Armağan Üsten
Alaçatıspor:
Zekeriya, Ahmet, Alper, Tamer, Cenk, Fevzi, Seray (dk.56 Enes), Mert, Taylan, Onur (dk.82 Ozan), Eren (dk.74 Kuzey)
Sarı Kart: Mehmet Özcanlı, Orçun (Tirespor), Ahmet (Alaçatıspor)
Kırmızı Kart: Yiğit (Tirespor)
Goller: Dk.51 Onur
---------------------
Sorunlarla uğraşan, as oyuncularının oynamadığı, gençlerden kurulu Tirespor ile maddi krizin had safhaya ulaştığı, futbolcularının hafta içi antremanlara çıkmadığı Alaçatıspor'un karşı karşıya geldiği mücadelede konuk ekip Alaçatıspor'umuz baştan sona üstün oynayarak hak ettiği bir galibiyetle sahadan 3 puanla ayrıldı.

- Dk.11 Onur'un kullandığı serbest vuruşta yaşanan karambolde topa kimse dokunamayınca top kaleci Armağan'da kaldı.
- Dk.17 Onur'un arapasıyla hareketlenen Eren'in vuruşunda top yan direğe çarpıp auta çıktı.
- Dk.20 Tirespor defanstan top çıkartırken topu kapan Fevzi ceza sahasına girmeden şutunu attı. Kaleci Armağan'dan dönen topu Taylan Seray'a çıkardı. Seray'ın şutu yandan auta çıktı.
- Dk.29 Orçun'un defansın arkasına gönderdiği topa Serkan Söğüt yetişemedi.
- Dk.40 Cenk'in Tirespor defansının arkasına arkasına havadan gönderdiği topa Ahmet dokunamayınca mutlak bir golden olduk.
- Dk.43 Eren'in sağ kanada pasında ceza sahasına giren Onur iki rakibinden şık çalımlarla sıyrılıp kötü vurunca bi pozisyon daha harcamış olduk.
- Dk.48 Ahmet'le sağ kanattan kullandığımız tac atışında kaleye yüzünü dönüp vuran Eren'in şutu auta çıktı.
- Dk.51 Topla beraber ceza sahasına sokulan Mert rakibi tarafından düşürülünce hakem Ekrem Kan serbest vuruşa hükmetti. Topun başına geçen Onur şık bir vuruşla köşeyi görünce takımımız 1-0 öne geçti.
- Dk.62 Fevzi'nin pasında Onur bekletmeden vurdu top kaleci Armağan'da kaldı.
- Dk.67 Tirespor'un çıkmakta zorlandığı bu dakikalarda Mert topu kaptı, Taylan'la girdiği verkaçtan sonra attığı şut yan ağlarda kaldı.
- Dk.70 Sol kanatta Alper yerde kaldı. Enes faul atışını hızlı kullanıp Fevzi'yi gördü.Fevzi'nin ceza yayından şutu direğin bir karış üstünden auta çıktı.
- Dk.71 Sağ kanattan Mert'in arka direğe ortasında Eren indirdi. Onur bomboş pozisyonda altıpasın içinden topu kafayla auta atınca %100'lük bir pozisyondan daha yararlanamadık.
- Dk.83 Sol kanattan Taylan'a yapılan faulu Alper kullandı.Alper'in ortasına çok iyi yükselen Kuzey'in kafasını kaleci Armağan aynı güzellikte tokatladı.Dönen topa bomboş pozisyonda Taylan dokunamadı.
- Dk.89 Fevzi'nin arapasında kaleciyle karşı karşıya kalan Taylan'ın sert şutu üstten auta çıktı.
  • Maçın bir bölümünde yedek kulübemizle atışsa da, attığımız golde ve maç sonunda takımımızı alkışlayan Tirespor taraftarına teşekkür ederiz.
  • Geçirdiği rahatsızlık sebebiyle geçen haftaki maçta oynayamayan Mert, bu hafta ilk defa formasına kavuştu ve oynadığı oyunla göz doldurdu. Erman ise sınavları olduğu gerekçesiyle bu hafta takımdaki yerini alamadı.
  • Süper lig kurulduğundan beri Tire deplasmanlarından galip gelemeyen takımımız bu sene bu talihsizliğe de son verdi.
  • Geçen haftaki Urla Gençlik maçında oldukça formsuz gözüken Onur bu hafta oynadığı oyun ve attığı şık golle alkışı haketti. Fevzi ise hem savunmada hem de hücumda göstermiş olduğu kusursuz performansla maçın yıldızıydı.
  • Maçın bitiş düdüğünün ardından oyuncumuz Alper'e Tirespor'lu Yiğit'in tekme atması sonucu hakem Ekrem Kan bu oyuncuyu kırmızı kartla cezalandırdı.
  • U-14 takımımız bugün sahasında karşılaştığı Narlıdere Bld.Spor takımına 4-3 mağlup oldu.
Grupta oynanan diğer karşılaşamalarda;
Atillaspor - Seferihisar Bld.Spor: 1-0
Narlıdere Bld.Spor - Şirinyerspor: 2-4
Ödemiş Bld.Spor - Altay: 3-0