26 Aralık 2008 Cuma

Kapanış Zamanı

Pazar günü evimizde Narlıdere Bld.Spor'la karşılaşacak olan Alaçatısporumuz, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antremanla tamamladı. Oldukça neşeli geçen antreman sonunda futbolcularımız bu haftasonu oynanacak karşılaşmayı mutlak kazanıp devreyi 3 puan alarak kapatmak istediklerini söylediler.
Eski kalecimiz Serkan'ın forma giydiği Narlıdere Bld.Spor İzmir Süper Amatör Lig'de 10. Hafta sonunda 10 puanla 9. sırada bulunuyor. Geçen yıl iki takım arasında yapılan karşılaşmalarda Alaçatı'da oynanan müsabakayı Narlıdere Bld.Spor 2-1 kazanmış, deplasmanda oynanan müsabaka da ise kaleci Oğulcan'ın devleştiği maçta Hakan Kara'nın 90. dakikada attığı frikik golüyle 2-2 berabere kalmıştık.
Öte yandan 2 hafta önce oynanan Alaçatıspor-Seferihisar Bld.Spor maçına atanan ancak daha sonra merkez hakem kurulu tarafından Sebahattin Ayvaşoğlugil'le yer değiştirilen hakem Murat Saraç bu haftaki maçımıza atandı. Yardımcılıklarını ise geçen hafta oynadığımız Atillaspor karşılaşmasında yedek klübeleri tarafında yan hakemlik yapan Ferhat Savcı ile Hakan Demir yapacaklar. Maç saatine kadar yağması beklenen kuvvetli yağmurun sahayı ağırlaştırması futbol açısından elverişsiz gibi dursa da, Alaçatıspor'lu oyunculardan bu zorlu maçta galip gelmelerini bekliyoruz.
Pazar günü saat 13:00 'de başlayacak karşılaşmada taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmamalarını umar, takımımıza başarılar dileriz.