20 Aralık 2008 Cumartesi

Düşüyoruz

Atillaspor: 1
Alaçatıspor: 0
----------------
Saha: Balçova Bld.Tesisleri
Hakemler: Nedim Gülgü, Ayhan Çalışkan, Ferhat Savcı
Atillaspor:
Bülent, İlhan, Mutlu, Erhan, Şükrü Öztürk, Engin (dk.80 Sercan), Şükrü Hepcingöz, Çağdaş (dk.56 Yiğit), Hakan (dk.74 Hüseyin) , Asmir Spahic, Muratcan
Alaçatıspor:
Zekeriya, Ahmet, Alper, Erman, Cenk, Fevzi, Seray, Tarkan (dk.56 Enes), Tuncay (dk.56 Taylan), Onur, Eren (dk.66 Kuzey)
Gol: Dk.14 Erhan
Sarı Kart: Eren, Cenk
Kırmızı Kart: Yok
--------------------------
Alaçatımız yoğun yağmur altında oynanan maçta oyunun tamamını pozisyon bile vermeden, rakip sahada oynamasına rağmen 14. dakikada yediği golle sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Yakaladığımız bir çok pozisyonu değerlendiremeyen takımımız, son vuruşlardaki etkisizliğiyle saç baş yoldurdu.
- Dk.6 Sol taraftan Alper'le kullandığımız köşe vuruşunda Seray kafayı vurdu ancak top auta çıktı.
- Dk.10 Orta alandan Onur'un derinlemesine pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Eren'in plasesi auta çıkınca mutlak bir golden olduk.
- Dk.14 Sol kanattan Asmir Spahic'in ortası Erhan'ın başını sıyırarak arka direk dibinde ağlarla buluştu. 1-0
- Dk.26 Sol kanatta Onur'a yapılan faulu aynı oyuncumuz kullandı. Kafalardan seken topu son olarak Tarkan rövaşeta ile kaleye gönderdi. Ancak top kaleci Bülent'in kucağına gitti.
- Dk.51 Alper'in sol kanattan kullandığı köşe atışını Atillaspor defansı uzaklaştırdı. Tekrar Alper'in önünde kalan topu sert bir ortala içeri gönderen Alper'in topuna kimse dokunamadı.
- Dk.66 Sol kanattan yüklendiğimiz bu dakikalarda Alper'in ortasına bomboş durumdaki Erman'ın kafa vuruşu direğin üstünden auta çıkınca bir mutlak golden daha olduk.
- Dk.67 Orta alandan Kuzey'in harika arapasında kaleci Bülent'le karşı karşıya kalan Taylan'ın vuruşu auta çıkınca 3.kez %100'lük gol pozisyonundan yararlanamadık.
- Dk.82 Aldığı topla kaleye doğru yönelen Alper'in ceza sahasına girmeden attığı şut yan direği yalayıp auta çıktı.
- Dk.89 Kalecimize atılan geri pasta topu oyuna sokan Zekeriya'ya Atillaspor'lu Hüseyin'nin yaptığı nizami olmayan presle kalecimiz yerde kaldı. Topu taça atmayan Atillaspor'lu oyuncular sağ kanatta Şükrü'yle topu buluşturdular. Şükrü'nün vuruşunu yerden güçlükle kalkan Zekeriya çeldi. Defansımızda Cenk topu uzaklaştıran isim oldu.
  • Şirinyerspor deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle bu deplasmana yönetimimiz otobüs kaldırmayınca, kendi özel araçlarıyla gelen 30 kadar Alaçatılı futbolsever bu maçı izledi.
  • Gece aralıksız yapan yağmur maç boyunca da yağmaya devam etti. Sahanın suni çim olarak su tutmaması futbol adına elverişliydi.
  • Son 3 haftada alınan 3 mağlubiyetle zirve yarışından kopan takımımızda maç sonunda iyi oynanan oyunun karşılığını alamamanın üzüntüsü hakimdi.
  • Ligin ilk yarısının son maçında Alaçatıspor önümüzdeki hafta evinde Narlıdere Bld.Spor ile karşılaşacak.
Alınan diğer sonuçlar:
Seferihisar Bld.Spor - Özeyeşiltepespor : 5-2
Tirespor - Ödemiş Bld.Spor: 0-1
Urla Gençlik - Denizgücü: 3-0