7 Kasım 2008 Cuma

Galibiyet Bekliyoruz

Alaçatımız Denizgücü karşılaşması için yaptığı hazırlıkları bitirip maç saatini beklemeye başladı. Perşembe günü yapılan antremanda oyuncular kondisyon ve ayak tenisinin ardından şut çalışmasıyla antremanı tamamladılar. Oldukça neşeli geçen idman sonunda oyuncular toplanıp galibiyet sözü verdiler. Her ne kadar Denizgücü şu anda ligin son sırasında bulunsa da, askerlerden kurulu rakip takımın oyun disiplininden 90 dakika boyunca kopmadıkları bir gerçek. Hatırlanacağı gibi geçen yıl 2 kez karşılaştığımız rakibimizi iki maçtada son dakikalarda attığımız gollerle 2-1 yenebilmiştik. Bu bakımdan oyuncularımızdan maç boyunca mücadele etmelerini ve oyun kontrolünü ellerinden bırakmamalarını bekliyoruz
Öte yandan 8 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’te başlayacak karşılaşmayı Selim Tanyıldızı, Murat Özveren, Kıvanç Birkan hakem üçlüsü yönetecek. Geçen yıl deplasmanda karşılaştığımız Seferihisar Belediyespor karşılaşmasını yöneten hakemimiz pozisyonlara yakınlığıyla oldukça başarılı bir performans ortaya koymuştu.
Denizgücü karşısında tüm Alaçatılı futbolseverlerden takımımızı 90 dakika boyunca desteklemelerini bekliyoruz.Takımımıza bu zorlu mücadelede başarılar dileriz.