2 Mart 2008 Pazar

Özlemişiz! Denizgücü:1 - Alaçatıspor:2

Haftalardır süregelen kötü futbolumuzu ve galibiyet hasretimizi Denizgücü deplasmanında sona erdirdik. Bu sonuçla önümüzdeki hafta oynanacak Göztepe maçına moralli çıkacağız.

Serkan (***)
Kaya (**)
Mehmet (***)
Ahmet (***)
Cenk (****)
Fatih (***)
Olgay (****)
Kenan (**)
Orçun (***)
Hakan (***)
İsmail (***)
--------------
Sezgin (***)
Tacettin (**)
Serdar (**)

Yine Çok Etkili Başladık
Dk.11 Sağ kanattan paslaşarak kullandığımız köşe atışında Olgay'ın orta şut karışımı vuruşunu kaleci son anda tokatladı.
Dk.21 İsmail'in düşürülmesiyle kazandığımız serbest vuruşu Hakan kullandı.Köşeye giden topu kaleci tokatladı.
Dk.26 Kaya'nın sağ kanattan ortasına Hakan kafayı vurdu,üst direkten dönen topu İsmail tamamladı. 0-1
Dk.37 Sol kanattan Orçun defansın arkasına ortaladı,Hakan gelişine sert vurdu,top auta çıktı.
Dk.38 Kaya'nın arapasında kaleciyle karşı karşıya kalan İsmail topu kaleciye nişanladı.
Dk.43 Sağ kanattan son çizgiye inen Hakan rakibini geçtikten sonra ortaladı,İsmail zor pozisyonda kafayı vurdu,top üst direkle yan direğin birleştiği yerin bir karış üstünden auta çıktı.
Akın Akın Geliyoruz
Dk.52 Olgay'ın omzuna gelen tekme sonrasında kazandığımız endirek serbest vuruşu Kaya kullandı.Ofsayt taktiği yapan Denizgücü savunmasının arkasına sızan Orçun'un müdahelesi gol için yeterli olmadı.
Dk.62 Olgay'ın defansın arkasına derinlemesine pasıyla buluşan Orçun düzgün bir plaseyle topu ağlara bıraktı. 0-2

Dk.64 Olgay'ın arapasında sağ kanatta buluşan İsmail'in ortasına Sezgin müsait durumda vurdu.Ancak top auta çıktı.
Dk.78 Sol kanattan Sezgin'in ortasına rakibinden daha iyi yükselen İsmail kafayı vurdu,top ilk önce yerden daha sonra kalecinin kucağından sekip oyun alanına döndü.
Dk.82 İlk yarıdaki bir pozisyonun kopyası ikinci yarıda da yaşandı.Kaya'nın defansın arkasına yerden attığı pasla buluşan İsmail'in vuruşu kalecinin kucağına gitti.
Komik Penaltı
Dk.90+2 Denizgücü atağında sağdan yapılan ortaya Ahmet elini uzatıp çekti.Ahmet'in dokunmadığı topa hakem İbrahim Bozbey komik bir şekilde penaltı düdüğü çaldı.Atışı kullanan Fırat topu ve Serkan'ı ayrı köşelere yolladı. 1-2

- Tam 6 maç sonra kazanmak takımımız adına sevindiriciydi.
- Son haftaların formsuz oyuncusu Sezgin bu maçta yedek kulubesindeydi.İkinci yarının başında Kenan'ın yerine oyuna giren Sezgin en azından geçtiğimiz haftalardaki performansından iyi gözüktü.
- Defansın bel kemiği Cenk bu maçta da takımın en iyileri arasındaydı.Olgay ise haftalardır kulubede beklemesine karşın bu maçta harikalar yaratarak kendine verilen şansı çok iyi kullandı.Orta sahada çok çalışan Olgay, yaptığı asistlerle de alkış aldı.
- İkinci golü atan Orçun gol sevincini "Pascal Nouma" gibi tombala çekerek kutladı.
- Bu sene oynanan tüm deplasman maçlarında takımını yalnız bırakmayan 1927 Gençlik grubuna bu maçta Sinyalciler de eşlik etti.Yaklaşık 100 kişilik Alaçatı taraftarı Gürsel Aksel'deydi.
- Gruplarda oynanan maçlar sonunda Göztepe de terfilere gitmeyi garantilerken,Özdere'den sonra ezeli rakibimiz Çeşme Bld.Spor'un da küme düşmesi kesinleşti.
- Dün oynanan karşılaşmada B Genç takımımız deplasmanda Seferihisar Bld.Spor'a 2-0 mağlup oldu.Poyraz gösterdiği performansla alkış aldı