27 Ocak 2008 Pazar

Düşüş Sürüyor! Altay:2 - Alaçatıspor:1

İkinci yarı maçlarında istenilen performansı yakalayamayan Alaçatıspor, Altay deplasmanında da formsuzluğunu sürdürerek sahadan boynu bükü ayrıldı.Yaklaşık 80 Alaçatı taraftarı bu maçta takımını yalnız bırakmadı.Yeni transferimiz Cenk bu maçta ilk defa sarı-lacivertli formayı giydi.

Serkan (***)
Kaya (**)
Mehmet (*)
Cenk (**)
Ahmet (**)
Olgay (**)
Orçun (**)
Sezgin (***)
Cem (?)
Hakan (**)
Kenan (*)
Ahmet (**)
----------------
Fatih (**)
Alper (**)
Kuzey (**)

Dk.20: Defansın arkasına atılan topta sol çizgiden ceza sahasına yönelen Altay'lı futbolcu topu ayağından açtı.Ancak bir anda topu önünde bulan Mutlu'nun şutunu Serkan tokatlamasına rağmen ağlarla buluştu. 1-0
Dk.37: Altay defansının çizgi halinde yakalandığı bu dakikada Hakan'ın ara pasında defansın arkasına sarkan Sezgin kaleci Erdem'le karşı karşıya kaldı.Sezgin'in plasesi Erdem'in sağından ağlarla buluştu. 1-1
Dk.45 +1. İlk yarının son dakikasında gelişen Altay atağında,sol kanattan yapılan ortayı kalecimiz Serkan sektirince,arka direkte boş pozisyonda bulunan Tunca'nın topu ağlara bırakması zor olmadı. 2-1

-İsmail'in yokluğunda özellikle hücum hattında zorlandığını gördüğümüz takımımız,böylelikle altın değerinde bir 3 puanı Gaziemir'de bırakmış oldu.
-Kalecimiz Serkan ikinci golde hatası olmasına rağmen,yaptığı kurtarışlarla skordaki farkın artmamasındaki baş rolü oynayan futbolcuycu.
-Maçın son dakikalarında Alaçatılı taraftarların hakem M.Emre Eyisoy'a ve Altay kalecisi Erdem'e yoğun tepkileri vardı.
-Göztepe ve Urla Gençlik'in kazandığı bu haftada tek tesellimiz 3. lig yolundaki rakiplerimizden Ödemiş'in kendi evinde Seferihisar karşısında 1 puan alması oldu.Böylelikle takımımız ikili averajda 3.lükteki yerini korumuş oldu.
-İkinci yarının 4 haftasında 4 puan toplamamız şampiyonluk yarışında takımımıza büyük bi yara açtı.

Gençler Tam Yol:

B genç takımımız ise dolu dizgin yoluna devam ediyor.Dün Alaçatı’da karşılaştığımız Seferihisar’ı 1-0 mağlup eden gençlerimiz,grubun en iddalı takımı olduklarını gösterdiler.