5 Ocak 2008 Cumartesi

Alaçatıspor:1 - Urla Gençlik:2


Alaçatımız ligin ikinci yarısının açılış karşılaşmasında konuk ettiği Urla Gençlik'e 2-1 yenilmekten kurtulamadı.Tüm uyarılarımıza rağmen maçın hakemi Akay Küçük maçı resmen katletti.Urla Gençliğin her iki golünde de ofsayt bayrağını kaldırmaktan korkan yan hakemler de bu maçta büyük rol oynadılar.Takımımızın 11'i:

1-Serkan
2-Kaya
3-Mehmet
4-Kuzey
5-Olgay
6-Fatih
7-Orçun
8-Sezgin
9-Kenan
10-Hakan Kara
11-İsmail

şeklindeydi.Maçtan dakikalar:

-Dk.22. Sezgin'in sol çizgiden ortaladığı topa iyi yükselen Hakan Kara'nın kafa vuruşunda üst direkten dönen topu İsmail kafayla ağlara yollayarak takımımızı 1-0 öne geçirdi.

-Dk.45. Urla Gençlik'in kullandığı korner atışını Alaçatı defansı uzaklaştırdı.Tekrar içeriye doldurulan topta ofsayt pozisyonunda olan 5 Urla Gençlik oyuncusundan biri olan Soner kalecimiz Serkan'ın üzerinden aşırttığı topla takımına beraberliği getiren golü attı.1-1

-Dk.61. Yine bir Urla Gençlik kontraatağında defansın arkasına atılan topta yine ofsayt durumundaki bir başka Urla'lı oyuncu Serkan topla buluştu.Kalecimizi de çalımlayan bu futbolcu topu boş kaleye gönderdi.2-1 Bu pozisyonda yan hakemin orta çizgide Alaçatıspor'lu son adam Kuzey'inse ceza yayı önünde bulunması yan hakemin ofsaytı görememesinin bir bahanesi olabilir kendisi açısından.

Bu sonuçtan sonra takımımız 24 puanda kalırken Urla Gençlik puanını 27 yaptı.